top of page

Driftstatus

Här får du information om aktuella driftstörningar för våra produkter.

Klicka på produkten för att läsa mer.

Ohmigo Server Standard

Mini

Alla system i normal drift
Inga problem
Ohmigo Server Standard

Server Standard

Alla system i normal drift
Inga problem
Ohmigo Server Standard

Server för ACJB

Alla system i normal drift
Inga problem
Inga problem

Server Standard

Spotpriser för 2023-12-05 har vait försenade. Om din enhet saknar elpriser idag, så starta om den eller vänta till nästa hel timma då den skall hämta dem autmatiskt.

Inga problem

Server för ACJB

Spotpriser för 2023-12-05 har varit försenade. Om din enhet saknar elpriser idag, så starta om den eller vänta till nästa hel timma då den skall hämta dem autmatiskt.

Inga problem

Mini

Spotpriser för 2023-12-05 har vait försenade. Om din enhet saknar elpriser idag, så starta om den eller vänta till nästa hel timma då den skall hämta dem autmatiskt.

För kunder som använder Version 2.0.0 av Ohmigo.mini har hämtningen av spotpriser fungerat då de hämtar priser från vår egen server istället flör Entso-e. Vi har under det senaste året haft 3 tillfällen med driftstörningar från Entso-e och vi har därför sedan en tid arbetat med att flytta dataplatsen för spotpriser från EU's sajt Entso-e till vår egen server. Vi har lagt upp version 2.0.0 för dig som vill uppgradrea mjukvaran - kom ihåg att du måste konfigurera din Ohmigo.mini igen efteråt - läs mer i på Mini's hjälpsidor.

server
ohmonwifi
mini
bottom of page